Calimero : Het extra triggeren van forel....

De Calimero bombarde is speciaal ontwikkeld voor het extra triggeren van de forel, het aanzetten tot bijten . Door zijn unieke vorm glijdt hij perfect op het water alsook onder water. Deze bombarde is gevuld met kleine kogeltjes die door de Tremarella techniek ,het voedergeluid nabootsen. De Calimero is verkrijgbaar drijvend als zinkend met een gewicht van 5gr tot 20gr.

Deze robuuste bombarde kan tegen een stootje en is een duurzaam product.

 

Vistechniek

 

Door deze bombarde langzaam binnen te halen en met kleine schuddende bewegingen kan men de forel lokken. In de zomer is het aan te raden de drijvende en met koude weer de zinkende Calimero te hanteren. Men gebruikt onderlijnen van 1.50m tot 3.00m. Zoek steeds de forel op verschillende plekken en dieptes voor het meeste succes.

 

Met de Tremarella techniek is bewezen dat de Calimero grote vangsten opleverden. Een echt hebbedingetje voor in je forelviskoffer.

Klik hier om naar product in shop te gaan.