Ftm Trout Lokstof new generation

Wanneer het kouder wordt, zakt de forel dieper naar de bodem. In deze perioden zien wij dat de forel moeilijk wil bijten. Het wil nog wel eens helpen om de reuk van de forel extra te prikkelen. Ftm heeft, vijf goede lokstoffen op de markt gebracht. Deze lokstoffen zijn speciaal ontwikkeld voor de forelvisserij. De lokstof is olieachtig en heeft een aantrekkelijke onweerstaanbare geur.

Door een paar druppels lokstof op het deeg te doen (of levend aas), kan de forel nét geprikkeld worden om sneller toe te happen. Door te slepen ontstaat er een lichte geurwolk, dit kan de forel net aanzetten tot bijten. Wanneer slepen niet helpt, ga dan met een bodemtaster of een loodje naar de bodem. Zorg dat de onderlijn van de wartel circa 50 á 70 cm is. Hierdoor merk je sneller wanneer je beet hebt dan wanneer je een langere onderlijn hebt. Draai het aas voorzichtig binnen en houd telkens één minuut rust en dan weer een paar slagen draaien. Naast dat de geur in de winter een hele belangrijke hoofd rol speelt, zijn trillingen erg belangrijk voor de forel. Op deze manier kan de forel zijn aas namelijk perfect lokaliseren.

Zelf heb ik wat testen gedaan en daarbij kwam de geur heilbot en lever, op powerbaitdeeg erg goed uit de test. De bienenmaden- en knoflookgeur deden het erg goed op de wasmotlarven.

Voor de koudere dagen is dit een echt een topper, die jou en jouw vismaten mooie verrassingen kunnen geven!

Forelshop.be heeft maar liefst 5 soorten in de shop!!! o.a. Heilbot, Lever, Bienenmaden, Wormen, en Knoflook. Ga snel naar de shop want ze lopen behoorlijk hard in deze periode.


Succes!

Klik hier om direct naar product in shop te gaan…


Fulco Wijnands,
©Promoteam forelshop.nl