Nieuw! De Cherrywood Trout HD...

Elke forelvisser kent het merk Berkley. Dit merk kennen wij vooral van de hoogwaardige kwaliteit powerbait(deeg) die niet te evenaren is en nog steeds het beste verkoopt. Nu heeft Berkley een mooie hengel op de markt gebracht namelijk de Cherrywood Trout HD.


Afgelopen zomer was ik in Pannerden bij Forellenvijver het Anker. Daar maakte ik kennis met één van de mensen die deze hengel ontworpen heeft en deze hengel demonstreerde. Ik was één van de gelukkige forelvissers die deze hengel mocht vasthouden en een paar keer mocht werpen. Ik moet zeggen dat ik toen al onder de indruk was en ja, toen ik deze hengel kreeg om zelf te testen, was ik nog meer onder de indruk.

 

Wat maakt deze hengel zo speciaal ten opzichte van andere gelijksoortige modellen? En wat maakt deze hengel zo aantrekkelijk? En waar onderscheid deze hengel zich in? Ik ga het uitleggen.

De Cherrywood Trout HD is allereerst een hengel die in vergelijking met andere soortgenoten bijzonder mooi afgewerkt is. De naam Cherrywood zegt het al, de hengel heeft een dieprode kersen kleur, perfect afgelakt, mooie geleide ogen en een kurken handvat (dus niet een schuimstuk). Vanaf het handvat loopt de hengel in zwart/kersenrood aan de onderkant geruit, mooi synchroon over tot diep kersenrood.

De Cherrywood voelt licht aan en houd prettig vast. De Cherrywood heeft een zeer mooie topactie tijdens het schudden. Wat mij opvalt, is dat de hengel niet door zwabbert en zijn stabiliteit behoud. Toen ik beet kreeg aan deze hengel was ik onder de indruk, wat buigt die hengel mooi mee en wat een kracht zit er in! Dit komt ook omdat er carbon in deze hengel is verwerkt. Carbon is erg sterk. Ik dacht een hengel als deze met, een kurken handvat, zo mooi afgewerkt, dat gaat wel wat kosten. Maar dat viel 200% mee. Berkley heeft een hoogwaardige kwaliteit hengel op de markt gebracht voor een super prijs die ook voor mensen met een laag budget betaalbaar is en hiermee vele concurrenten achter zich laat. 

 

De Cherrywood Trout HD is verkrijgbaar in twee maten nl.:

2,70 mtr.  met een werpgewicht van 2-5 gram en
3,00 mtr.  met een werpgewicht van 3-7 gram.

NB: Een kleine kanttekening op de Cherrywood Trout HD van 3,00 meter. Hierop staat dat de hengel een werpgewicht heeft van 3-18 gram. Bij navraag aan de bouwer van deze hengel moet dit 3-7 gram zijn. Niettemin zijn deze hengels fantastisch en worden nu al veel gekocht.

Ik ben overtuigd van de kwaliteit van deze hengel. Overtuig je zelf en bestel hem! Geloof mij, je zult er geen spijt van krijgen.

 

Klik hier om naar product in de shop te gaan..

Veel plezier!!!

Fulco Wijnands ,

©Promoteam forelshop.nl