Welkom op Visma! Roofvisplaza...

Hier tref je alle informatie aan over het roofvissen, kunstaas, streamers, kunstaas bouwen, binden, airbrush-technieken, doodaasmontages en streetfishing.

De vernieuwde 48e editie van VISMA/Ahoy die dit jaar op 4, 5 en 6 maart wordt gehouden in de vertrouwde hallen van Ahoy Rotterdam staat bol van beleving voor disciplines als roofvis-, karper-, witvis- en zeevisserij. Haal je informatie bij de bekendste merken én groothandels en doe je voordeel bij de grootste aanbieders van hengelsportmaterialen. Alle vier de hallen die VISMA kent zijn gevuld met activiteiten die je een onvergetelijke dag bezorgen. Naast dit aanbod hebben wij een uitgebreid randprogramma samengesteld - laat je verrassen! Binnenkort meer updates...

 

Zet in je agenda en bestel kaarten voordelig online:

klik hier om naar site van VISMA te gaan...

 

Hengels, boilies, shadjes, dobbers, visvakanties, boten; alles wat de sportvisser begeert was te vinden op de 47e editie van Visma in Ahoy Rotterdam. Visma markeert traditioneel de start van het hengelsportseizoen. Aan het eind van het weekend stond de teller op 19.671 bezoekers en het aantal komt daarmee boven het bezoekersaantal van 2014. De beurs bewijst hiermee wederom haar status als grootste hengelsportbeurs van Nederland.

“De belangstelling voor de hengelsport blijkt onverminderd groot. Wederom kwamen duizenden hengelsporters naar Rotterdam om hun collectie compleet te maken voor de aftrap van het seizoen”, aldus Erika Bronkhorst, event manager van organisator Ahoy. Op de beurs zijn allerlei activiteiten voor sportvissers: van lezingen in het Discovery Theater, castingbanen met vliegvisdemonstraties en casting combats tot de ‘Stekkie Kidsroute’ en andere kinderactiviteiten. “Naast alle aandacht voor de activiteiten, werd er dit weekend vooral opvallend veel gekocht. De detaillisten op Visma hebben stuk voor stuk een topbeurs gehad. Als organisatie zijn we ontzettend tevreden met deze editie.” De 48e editie van Visma, de grootste en meest complete hengelsportbeurs van Nederland, vindt plaats van vrijdag 4 maart tot en met zondag 6 maart 2016.

 

Veel visplezier!

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl