Softshell jas van Tubertini....

Veel mensen hebben nog geen softshell jas en kennen de voordelen niet. Tubertini heeft deze kwaliteit jas speciaal voor vissers ontworpen en op de markt gebracht. 

 

Maar wat is nu een softshell jas? Wat voor een functie heeft deze jas? en wat zijn de voordelen?

Softshell bestaat uit meerdere gewoven elastische lagen stof op elkaar. Aan de binnenkant van de jas zit een dun fleece laagje zodat het zijn functionaliteit optimaal behoud. Het grootste voordeel is dat deze jassen ademen en voor 90% winddicht zijn. Daarnaast is softshell waterafstotend en kan het een lichte regenbui goed doorstaan. Dit komt doordat er een coating is aangebracht op de laatste laag van deze jas. De jas droogt ná een regenbui erg snel. Softshell is een stof dat goed isoleert en dus goed beschermt tegen de kou. Dit komt doordat je lichaam in combinatie met de softshell jas de warmte goed vast houdt. Anderzijds wordt een deel van de warmte door de ademende softshell afgevoerd. 

 

Ten opzichte van klassieke en vaak goedkope regenkleding, waarin je gaat zweten met als gevolg dat je het koud krijgt, een hele verbetering. Een softshell jas is licht en prettig wat betreft draagcomfort. Softshell beweegt soepel mee en is makkelijk bij het werpen tijdens het forelvissen. Belangrijk is dat de softshell goed om je lichaam heen sluit, koop hem dus niet te ruim. Daarnaast is softshell makkelijk schoon te houden en kan je vuil makkelijk met een vochtige doek verwijderen.

 

Er zijn veel slechte softshell jassen op de markt. Tubertini is er in geslaagd om een goede kwaliteit softshell te maken. Bij forelshop.be hebben ze deze mooie kwaliteit jas. Forelshop doet er nog iets bij, stuur je naam bij je bestelling op en dit komt op de voorkant van de jas te staan. Het voordeel hiervan is, dat je altijd weet dat die jas van jou is en het maakt hem dus heel persoonlijk. Ook mooi dat hij voorzien is van een capuchon.. hij beschermd je tegen de regen, maar ook als je met gezicht uit de wind wilt staan..

Heb je nog vragen zoek mij op. U kunt mij vinden op facebook, ik beantwoord uw vragen graag.

 

klik hier om naar product in shop te gaan..

 

 

Ik wens jullie veel draagplezier!

 

Fulco Wijnands,

©Promoteam forelshop.nl