FTM Beetverklikker…

 Er zijn dagen dat je passief wilt vissen. Velen geven dan de voorkeur aan een beetverklikker met akoestisch signaal… zelf stoor ik mij aan zo’n piepgeval en bij vele vijvers zijn deze (gelukkig) niet toegestaan.. wat een geruststelling; maar dan.. hoe constateer je dat je een aanbeet hebt, terwijl je hengel in de steunen ligt?

 

Wel.. FTM heeft hier iets op gevonden… flexibele ringen, in twee opvallende kleuren, die je aan één zijde opentrekt en over je lijn legt en weer de ring aandrukt.. zo simpel, maar effectief ! bij een aanbeet, trek je één zijde open en legt de ring even naast je en kan je je concentreren op de vis.

 

Ik gebruik ze zelf als ik met bodemmontages werk, bijv. de bodemtaster..

Niet alleen bij forelvissen, maar je kan ze bij elke passieve hengelsport gebruiken.. waarbij de hengel in een steun ligt en dat je toch visueel gewaarschuwd wordt bij een aanbeet!


om naar product in shop te gaan, klik hier..

 

Probeer ze.. ze kosten bijna niets, maar oh zo fijn te hebben! Je omgeving (en je zelf) zal deze geluidsarme beetverklikker waarderen!

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl