Forelshop Trout Cup serie A-Belgium

Vandaag, 5 maart 2016, was de kick-off van Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 2016. 

De Trout Serie A staat garant voor spektakel, ambiance en brengt forelvissers van alle landen samen. Laat hen ervaring delen en daardoor ontstaan veel nieuwe vriendschappen.
 

Zo rond 07.00 uur kwamen de eerste deelnemers al aan uit Nederland, Duitsland, Wallonië en Vlaanderen om deel te nemen aan de Forelshop Trout Cup serie A-Belgium .Met een deelnemersaantal van 63 was het een drukte van belang. Nadat een ieder zich had gemeld en betaald, ging de loting van start. Het was vrij mistig en mede daardoor zijn we een half uur later gestart.. 

onze DJ (Luc Bonne) was ook van de partij en gaf het startsein… wat een spektakel! De forellen werden in snel tempo links en rechts afgevangen… super!
Bij oudste deelnemer (70 jaar) ging zijn visgerei  serieus in de war, maar hij liet zich niet uit het veld slaan en liet een complete hengelset door forelshop.be klaarmaken om toch maar verder deel te kunnen nemen aan de wedstrijd ! uiteindelijk heeft hij met de nieuwe hengelset er 8 kunnen vangen. 

Om 12 uur werden de hongerige maagjes gevoed met een lekkere stamppot.

De wedstrijd verliep in een ontspannen sfeer en het gelach was nooit veraf, doch met steeds aandacht te houden voor het wedstrijdvissen zelf. Uiteindelijk zijn er ruw geschat 1480 forellen afgevangen (meer dan 90%), sommige deelnemers hebben hun vangst niet laten tellen dus al met al een goede score!

 

Na de wedstrijd werd de Belgische Forelfederatie, alsook de leden van TeamForelshop.be dan ook verdienstelijk en meermaals gefeliciteerd met de prachtige organisatie van het evenement.

De teamleden van Forelshop TFT België en Ronny Vandenbussche van webshop Forelshop.be, werden dan ook overstelpt met lofbetuigingen. 

Hierbij willen wij ook nogmaals de sponsoren bedanken, want zonder hen zou dit topevenement niet mogelijk was.

 

Oxford Belgium, Berkley, Tubertini, TFT Belgium en TFT Duitsland, Tackle Max, SAGIP, Mauri Bikes, AG Intex, Reclamemaker.be, Driesen & Thijs vof en uiteraard ForelShop.be 

 

Op naar 2e wedstrijd “Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 2016” en wel 9 april te Geel !