De TFT AMINO Trout Rattle...

De AMINO Trout Rattle is een glasratel, een die echt geschikt is voor de tremarellatechniek. De AMINO Trout Rattle bestaat uit een hol glaasje. In dit glaasje zit een lijngeleider waardoor de hoofdlijn loopt. Met een speciale rubberstopper wordt de AMINO Trout Rattle gestopt tegen de wartel. Binnenin de AMINO Trout Rattle zitten diverse glazen kogeltjes die bij de zogenaamde ''Tremarella " visserij ratelgeluiden veroorzaakt.

Door nu net als een andere montage in te werpen, maar nu de rattle af te laten zinken (even afhankelijk van diepte waar je wilt vissen; de AMINO Trout Rattle zinkt geleidelijk naar beneden). Houd nu de hengel in 45 graden positie en shake met langzame beweging.. de top van hengel  hoeft niet overdreven te zwiepen.. tussentijds even enkele seconden pauzeren, in deze momenten bijt de forel ook aan, daar het aas normaal afzinkt.. Doordat de AMINO Trout Rattle uit glas bestaat is deze door de vis niet waar te nemen maar worden voorzichtige aanbeten toch goed geregistreerd. Deze montage is bedoeld om actief te vissen… het verliest zijn kracht als je statisch met deze montage werkt.. dan volstaat een glasgewicht..

 

De AMINO Trout Rattle is vooral succesvol als bij conventionele methoden niets meer werkt. Bijvoorbeeld, aan het eind van de dag waarop de forellen traag en moeilijk te vangen zijn, kan door middel van dit akoestisch lokmiddel, net even dat verschil maken.

Ikzelf gebruik ze bij 2e helft van een vissessie, als de forel al een beetje gewend is aan het water, en kan zeggen dat het net de forel over de bewuste drempel helpt… en toch enkele meer dan mijn vismaat kan landen.

Filmpje van TFT Amino Trout Rattle in actie...

Zorg dat je de AMINO Trout Rattle standaard in je assortiment hebt. Leverbaar in diverse gewichten…

om naar product in shop te gaan, klik hier..

Tight lines…

Ron Rothuis

©Promoteam Forelshop.nl