2e wedstrijd "Forelshop Trout Cup serie A-Belgium" 9 april 2016...

Vandaag was de 2e wedstrijd van Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 2016. 

De Trout Serie A staat garant voor spektakel, ambiance en brengt forelvissers van alle landen samen. Laat hen ervaring delen en daardoor ontstaan veel nieuwe vriendschappen. 

Ditmaal werd de wedstrijd gehouden op visvijvers "de Karperhoeve". Al vrij vroeg kwamen de eerste deelnemers al aan uit Nederland, Duitsland, Wallonië en Vlaanderen om deel te nemen aan de Forelshop Trout Cup serie A-Belgium. Met een deelnemersaantal van 69 was het echt wel reuze druk.
Ieder was druk bezig zijn visgerief (!) in orde te maken. Nadat een ieder zich had gemeld en betaald, ging de loting van start.

Onze DJ (Luc Bonne) was ook van de partij en gaf het startsein… wat een spektakel! De forellen werden in snel tempo links en rechts afgevangen… super! 

 

Om 12 uur werden de hongerige maagjes gevoed met o.a. een lekkere spaghetti.

De wedstrijd verliep in een ontspannen sfeer en vele toeschouwers zagen het spektakel aan.. velen hadden het forelvissen op deze wijze voorheen niet gezien en waren reuze enthousiast. Velen heb ik doorgestuurd naar de shop alwaar zij nieuwe spulletjes tot hun uitrusting konden toevoegen.

Uiteindelijk zijn er ruw geschat 1307 forellen afgevangen (ca. 88%), sommige deelnemers hebben hun vangst niet laten tellen dus al met al een goede score!

Ik wil even stilstaan bij de organisatie van dit spektakel en een woord van dank richten aan de Belgische Forelfederatie, alsook de leden van TeamForelshop.be. Zij zorgen er toch maar weer voor, buiten hun eigen werk, dat de wedstrijden, opbouw van shop, plaatsen van plaatsnummers, banners enz. perfect geregeld is. Chapeau!

Hierbij willen wij ook nogmaals de sponsoren bedanken, want zonder hen zou dit topevenement niet mogelijk was.

 

Oxford Belgium, Berkley, Tubertini, TFT Belgium en TFT Duitsland, Tackle Max, SAGIP, Mauri Bikes, AG Intex, Reclamemaker.be, Driesen & Thijs vof, vancoillie plastics en uiteraard ForelShop.be. 

 

Op naar 3e wedstrijd “Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 2016” en wel 14 mei te Opoeteren !

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl