Uitgelicht Andy Sinnesael...

af en toe gaan we iemand van het forelshop.be team in de spotlights zetten.. ditmaal Andy Sinnesael.

 

Andy Sinnesael is 46 jaar afkomstig uit Izegem, West Vlaanderen.   Reeds 15 jaar samen met zijn zakenpartner, is hij zaakvoerder van BVBA  AG-Intex.  AG-Intex is een jong dynamisch bedrijf met een 10 tal medewerkers, dat zich specialiseert in hoofdzakelijk renovatie van huizen.  Zowel exterieur als interieur.  Renovatie van schrijnwerk, plaatsing ramen en deuren in pvc en aluminium, houtconstructies van daken, gevelbekleding, schilderwerken zowel binnen als buiten, vloerbekleding. Alsook de nieuwe specialisatie, het luchtgommen* van oude meubelen en trappen.

 

Een dik jaar geleden leerde Andy, Ronny kennen via zijn website: forelshop.be.  Als gepassioneerd forelvisser kreeg hij al vlug interesse in het Tremarellavissen.  Een nieuwe toffe uitdaging die hem overal heen bracht waar het "team forelshop.be" aanwezig was. Gaande weg is Andy één van de teamleden geworden.  En accentueert zijn passie nog eens extra als sponsor, voor het team forelshop.be, door AG-Intex.

 

Samen met de andere vaste teamleden, staat Andy in voor de organisatie van ForelShop Trout Cup Serie A Belgium 2016.

 

zelf vind ik Andy een gezellige teamgenoot die van aanpakken houdt !

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl

 

*Luchtgommen is een techniek waarbij hout (maar ook steen of metaal) onder zachte druk gereinigd wordt met een mengsel van lucht en keramische korrels.  Door de oude afwerkingen als verf en vernis te verwijderen, worden de objecten terug in hun glorie hersteld. 

Deze methode is niet agressief en uiterst efficiënt.  Er wordt binnenshuis geen water gebruikt, waardoor de kwaliteit en duurzaamheid behouden blijven.