FTM Amino Flash Faulenzer Teig deeg..

De afzinkende amino Flash Faulenzer Teig is uitermate geschikt voor statisch vissen. Wanneer men dit deeg gebruikt bij oppervlakte vissen zal je zien dat dit deeg een spoor van smaak en kleur achterlaat. Maar ook tijdens voorjaar en herfst, waar de forel zich in de middenlaag bevindt, is dit deeg uitermate geschikt. Dit deeg heeft o.a. als ingrediënt aminozuur… velen onder ons weten dat dit een bijzonder aantrekkelijke geur voor forellen is. Wat wij bij drijvend deeg moesten doen, was een knijploodje aan onderlijn bevestigen om het deeg niet op te laten drijven.. wel… dat is hierbij niet meer nodig.. het deeg zinkt af. Hierdoor creëer je een smaakspoor waar, eenmaal gespot, de forel eerder zal aanbijten. 

 

Gebruik dit zinkende amino Flash Faulenzer Teig deeg op een normaal hengelmontage. Ná elke paar minuten, draai je (of enige schokjes) de Faulenzer Teig een paar centimeter naar je toe. Hierdoor creëer je een spoor van smaak en zal de forel eerder tot aanbeet overgaan.. 

wat je bemerkt als je van dit deeg een beetje uit het potje pakt, is dat het deeg  grover aanvoelt dan het deeg wat wij gewend zijn, maar is zo van consistentie dat dit langer aan het haakje blijft zitten..

tip:

combineer dit deeg samen met een levend aas. Wat ik meestal doe is een wasmot en daarboven een kegeltje van deeg, maar een dendrobena (regenworm) is ook heel effectief.. als het maar een beetje beweegt !  en wanneer onverhoopt het deeg, door potje te lang open gelaten, uitgedroogd is… simpel een paar druppeltjes water toevoegen… even laten staan en het is weer zo goed als nieuw! Beter is natuurlijk om direct ná bolletje deeg pakken het potje af te sluiten… 

 

Leverbaar in 8 verschillende kleuren/smaken; Worm, knoflook neon wit, Pellet, Krab, Lever, Knoflook neongroen, Kaas en Zalm in potjes á 100 gram..

 

probeer het… weer eens iets anders, maar niet minder effectief!

 

Om naar product in shop te gaan, klik hier..

 

 

filmpje

https://youtu.be/SXPu6G4du3Y

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl