De FTM Xtrema Trout Competition tremarella hengel...

Tremarella vissen duur? 

Dat hoeft niet want, nu is er de FTM Xtrema Trout Competition tremarella hengel.

 

Met de FTM Xtrema Trout Competition Tremarella hengel breidt FTM het programma nog verder uit met een topproduct. Door een iets sterkere actie en de zeer goede swing van de hengel is dit de perfecte hengel voor de forelvissers die ook eens de tremarella techniek willen proberen.

 

De superfijne top zorgt voor een perfecte beetregistratie en garandeert een perfecte actie tijdens de dril van de forellen. Door de superlichtgewicht molenhouder en de perfecte plaatsing hiervan, is de hengel goed uitgebalanceerd, ligt goed in de hand en door de kliksluiting blijft de molen perfect op zijn plaats. De hengel is voorzien van een negental ogen die op een goede en uitgebalanceerde plaats zitten waardoor tijdens de dril de hengel een mooie parabolische ronding heeft.

Elke hengel wordt gekenmerkt door een aantal verschillende kleuren aan de bovenkant waarbij elke kleur staat voor zijn eigen werpgewicht. Door een goede prijs- en prestatie verhouding is het een uitstekende hengel voor mensen die prijsbewust willen forelvissen en/of nieuwkomers in het moderne forelvissen.

 

Conclusie: De FTM Xtrema Trout Competition tremarella hengel, is een hengel waar iedereen mee uit de voeten kan en in combinatie met de Tubertini Ryushi molen een uiterst betaalbare set. 

 

Hengels verkrijgbaar met elk hun eigen karakteristieke eigenschappen:

FTM Xtrema Trout 1: 3,90m, 1-5g, FTM Xtrema Trout 2: 3,90m, 3-8g, FTM Xtrema Trout 3: 4,10m, 5-15g.

 

om naar product in shop te gaan, klik hier..

 

veel hengelplezier!

 

Martin Woning,

©Promoteam Forelshop.nl