Tremarella demodag 29 mei 2016..

Vandaag hadden er vele mensen zich aangemeld voor de tremarella demodag op De Henricushoeve Forellenvisvijvers te Oostburg georganiseerd door Forelshop.be . Het was een drukte van jewelste! Ná een welkomstwoord van eigenaar Marcel en Ronny Vandenbussche werden de deelnemers in groepjes opgedeeld en bij een van de teamleden van TFT team forelshop.be, team Berkley en team forelshop.nl ondergebracht… daar werden diverse montages en technieken van het tremarellavissen bijgebracht.. deelnemers kregen de gelegenheid om een tremarellahengel te gebruiken en met de uitgelegde techniek konden er al gauw aan alle hoeken van de vijver de nodige forellen gevangen worden… het was goed te zien dat de teamleden de deelnemers zelf alles, vanaf aas aanleggen, inwerpen tot vis vangen, lieten doen.. deelnemers waren reuze enthousiast !

Ook Ronny was aanwezig met zijn shop… aan belangstelling geen gebrek en velen hebben hun viskoffer weer met de nodige spulletjes kunnen uitbreiden.. toppers waren de Berkley cherrywood en FTM enigma hengels…

Tijdens de middag was er voor de deelnemers en het team een BBQ voorzien door de eigenaar en wij lieten het ons goed smaken.. ’s middags was het vrij vissen voor de deelnemers en wij gingen kijken hoe zij de technieken in de praktijk gingen brengen… super! Her en der werd er goed gevangen… af en toe toch nog maar een paar tips gegeven! einde van de middag betrok het zeer snel in de lucht en al gauw onweerde het… mensen gauw visspullen ingepakt en een enkele waagde zich nog aan de waterkant, maar het bleef gelukkig alleen bij veel regen…

al met al een leuke, interessante dag geweest.. dank aan de mensen van De Henricushoeve Forellenvisvijvers , het team forelshop.be en natuurlijk Ronny Vandenbussche .

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl