smelly business…

Sparkle Honey Worms scales;

 

Ieder kent de Powerbait Honey Worms, maar bij Berkley zijn ze nog een stapje hoger gegaan en hebben o.a. deze variant ontwikkeld waar een luchtje aan zit.

 

Een luchtje voor de forel waar zij verzot op zijn... het ruikt naar schaaldieren en is geschikt om op forel en/of andere roofvissoorten te vissen. levensechte imitatie van een wasmotlarve en kan worden gebruikt tijdens ijsvissen en andere methoden van vissen op open water. Het voelt zacht aan en de forel ondervindt geen weerstand en als bonus... je doet langer met dit kunstaas, hoeft niet telkens haak opnieuw te beazen en daardoor de vangkansen vergroot.. zelf gebruik ik dit aas regelmatig en kan gerust zeggen… in tijden dat de big bigs niet worden genomen, vang je hiermee ook super!

Je beaast de haak net als de levende wasmotlarven, dus de befaamde L-vorm en je zal zien dat deze super spinnen in het water… wat de nodige trillingen veroorzaken, zodat de vis stevig aanbijt! 

 

Wat geldt bij elk kunstaas… zodra je een aanbijt voelt… rustig blijven doordraaien totdat ze stevig doorbijten en hierna de haak aanzetten.

 

Probeer ze… echt de moeite waard!

 

om naar het product te gaan, klik hier..

 

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl