You spin me round and round… Tubertini Ryushi 2000fd

De nieuwe Ryushi molen is een topper van het Tubertini huis.

Door zijn goede werking, licht en soepel indraaien is deze molen bijzonder geschikt voor het forelvissen met de Tremarellatechniek. Tevens ziet deze molen er gelikt uit! De Tubertini Ryushi 2000fd is bijzonder licht en zorgt zo voor uren moeiteloos vissen. Door de snelwerkende klapbeugel is het een genot met de Tubertini Ryushi te werken. Als bonus krijg je een akoestisch signaal als de slip in werking treedt.. niet storend, maar een harmonieus geluid.. nu nog kijken wat er aan je lijn zit…

 

Daar er meestal gevist wordt met dunne, sterke lijnen en daarbij grote forellen worden gevangen, is een fijn instelbare slip bijzonder belangrijk. De slip van deze molen is gelijkmatig, soepel en zó in te stellen, dat zelfs de grote forellen niet ontsnappen.

Maar niet alléén voor het forelvissen is deze molen geschikt. Zelfs voor spinvissen op baars, snoek en andere roofvissen, is deze geschikt! Vanwege zijn perfecte lijnopwikkeling is deze ook perfect geschikt voor gevlochten lijnen.

 

Tubertini Ryushi 2000fd is uitgevoerd met 5+1 lagers, aluminium spoel, geschikt voor 200mtr. lijn van 0.20mm en weegt 251g. Echt een geschikte molen voor het Tremarella-geweld..

wat ik ook zeer als prettig ervaar, is als je de hengel +molen opbergt, je met een simpele beweging de slinger naar binnen klapt, zodat de slinger niet blijft haken en de spoel niet afrolt, wat alleen maar ergernis oplevert.. 

 

om naar product in shop te gaan, klik hier ..

 

een strakke molen voor een redelijke prijs!

 

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl