4e wedstrijd Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 25 juni 2016

Vandaag was de 4e wedstrijd van Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 2016. 

De Trout Serie A staat garant voor spektakel, ambiance en brengt forelvissers van alle landen samen. Laat hen ervaring delen en daardoor ontstaan veel nieuwe vriendschappen. 

Al vrij vroeg kwamen de eerste deelnemers al aan uit Nederland, Duitsland, Wallonië en Vlaanderen om deel te nemen aan de Forelshop Trout Cup serie A-Belgium. Met een deelnemersaantal van 47 duo’s was het echt wel reuze druk. Ieder was druk bezig zijn visgerief (!) in orde te maken. Nadat een ieder zich had gemeld en betaald, ging de loting van start. Onze DJ (Luc Bonne) was ook van de partij en gaf het startsein… het begin van wederom een spektakel! De forellen werden in snel tempo links en rechts afgevangen… super! 

 

Om 12 uur werden de hongerige maagjes gevoed met o.a. een lekkere half haantje met diverse sauzen. Men kon ook een bord spareribs kiezen.

De wedstrijd verliep in een ontspannen sfeer en vele toeschouwers zagen het spektakel aan.. helaas dat de weergoden ons deze dag niet goed gezind waren.. ditmaal hadden wij een uitzet van 2400 forellen van goed formaat. Uiteindelijk zijn er ruw geschat 1531 forellen afgevangen (ca. 70%), sommige deelnemers hebben hun vangst niet laten tellen dus al met al een goede score!

 

Ik wil even stilstaan bij de organisatie van dit spektakel en een woord van dank richten aan de Belgische Forelfederatie, alsook de leden van TeamForelshop.be. Zij zorgen er toch maar weer voor, buiten hun eigen werk, dat de wedstrijden, opbouw van shop, plaatsen van plaatsnummers, banners enz. perfect geregeld is. Chapeau!

 

Hierbij willen wij ook nogmaals de sponsoren bedanken, want zonder hen zou dit topevenement niet mogelijk was.

 

Oxford Belgium, Berkley, Tubertini, TFT Belgium en TFT Duitsland, Tackle Max, SAGIP, Mauri Bikes, AG Intex, Reclamemaker.be, Driesen & Thijs vof, vancoillie plastics en uiteraard ForelShop.be. 

 

Op naar 5e wedstrijd “Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 2016” en wel 17 september te Oteppe !

 

voor een ieder een fijne zomervakantie!

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl