Tubertini (wedstrijd)schort..

Vandaag wil ik het eens hebben over iets anders dan een hengel of aas, maar over het Tubertini (wedstrijd)schort.

Je bent druk aan het vissen en net een mooie vis onthaakt, gevolg de handen nat en glad waardoor het lastig wordt om nieuwe wasmotten te bevestigen en laten wij het dan al helemaal niet hebben om de haak te voorzien van nieuw deeg. Een mooi ducky draaien of een voor de vis niet te versmaden deegwokkel wil al bijna helemaal niet.

 

Met het Tubertini (wedstrijd)schort is dat voorbij. 

In een handomdraai heb je de handen weer schoon en droog en degene die thuis de was doet is er ook blij mee want het scheelt uiteraard een hoop viezigheid in de andere kleding.

Het schort is voorzien van een band om de nek en een makkelijk te verstellen snelsluiting aan de achterzijde, waardoor hij gemakkelijk is om te doen. De sluiting aan de achterzijde is dusdanig lang dat hij eventueel ook gemakkelijk in de winter om een dikkere jas gedaan kan worden.

Het schort wordt geleverd met een extra lap die met klittenband makkelijk te verwisselen is.

Verder is het schort voorzien van diverse vakken waar wij diverse materialen in kunnen opbergen, zoals bijvoorbeeld de visdoder en hakensteker. Bovenal zitten er nog wat grote zakken in waar je heel gemakkelijk je de bakjes met wasmotten in kunt bewaren die je dan ook nog eens snel voor het grijpen hebt.

 

Uiteraard is het schort ook geschikt voor diverse andere takken van het moderne vissen dan alleen voor het vissen op forel.

 

om direct naar product te gaan in shop, klik hier..

Tight lines,

 

Martin Woning, 

©Promoteam Forelshop.nl