5e wedstrijd Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 17 september 2016

Vandaag was de 5e wedstrijd van Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 2016. 

De Trout Serie A staat garant voor spektakel, ambiance en brengt forelvissers van alle landen samen. Laat hen ervaring delen en daardoor ontstaan veel nieuwe vriendschappen. 

Al vrij vroeg kwamen de eerste deelnemers al aan uit Nederland, Duitsland, Wallonië en Vlaanderen om deel te nemen aan de Forelshop Trout Cup serie A-Belgium. Met een deelnemersaantal van 80  was het echt wel reuze druk. Ieder was druk bezig zijn visgerief (!) in orde te maken. Nadat een ieder zich had gemeld en betaald, ging de loting van start. Onze DJ (Luc Bonne) was deze keer niet van de partij, maar wij hadden een goede vervangende dj en gaf het startsein… het begin van wederom een spektakel! De forellen werden in snel tempo links en rechts afgevangen… super! 

 

Om 12 uur werden de hongerige maagjes gevoed. wij konden kiezen uit diverse menu's.. super!

 

De wedstrijd verliep in een ontspannen sfeer en vele toeschouwers zagen het spektakel aan.. helaas dat de weergoden ons in begin van deze dag niet goed gezind waren.. maar al gauw trok de bewolking weg en konden wij genieten van de zon. 

Hierbij willen wij nogmaals de sponsoren bedanken, want zonder hen zou dit topevenement niet mogelijk was.

Ik wil ook even stilstaan bij de organisatie van dit spektakel en een woord van dank richten aan de Belgische Forelfederatie, alsook de leden van TeamForelshop.be. Zij zorgen er toch maar weer voor, buiten hun eigen werk, dat de wedstrijden, opbouw van shop, plaatsen van plaatsnummers, banners enz. perfect geregeld is. Chapeau!

 

 

Oxford Belgium, Berkley, Tubertini, TFT Belgium en TFT Duitsland, Tackle Max, SAGIP, Mauri Bikes, AG Intex, Reclamemaker.be, Driesen & Thijs vof, vancoillie plastics en uiteraard ForelShop.be. 

 

Op naar 6e wedstrijd “Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 2016” en wel 15 oktober te Houffalize!

 

Belooft weer een mooi spektakel te worden!

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl