Berkley Crustacea en Berkley Fish Pellets powerbaitdeeg...

Allemaal weten wij dat Berkley de beste formule heeft van alle foreldeegsoorten. Het afgelopen paar jaar wordt door veel forelvissers de Berkley knoflook powerbaitdeeg erg veel gekocht. En ja, ik zelf vind dit een zeer goede formule. De forel blijkt dus erg gevoelig voor dit product. Echter soms wil het niet lukken. Gelukkig heeft Berkley meerdere onderzoeken gedaan met hun Powerbaitdeeg.

 

Ik heb de proef op de som gewaagd. In het voorjaar zijn Ron Rothuis en ik, met twee bevriende vissers naar Denemarken gegaan om daar te vissen. Ik heb goed na zitten denken. Ik ben van mening dat wanneer de forel bijvoorbeeld niet wil bijten dan moeten wij dichter naar de natuur gaan. Geur speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van de forel.

Wat bedoel ik daar nu mee? Nu, ik zal het uitleggen. Schelp- en schaaldieren liggen dicht bij de natuur. Denk bijvoorbeeld aan een kreeftje of mossel of een garnaal. Wat een boel vissers niet weten is dat veel zalmforellen worden grootgebracht met menging van voer waar ook garnalenmeel doorzit. Dit geeft dan ook de mooie rood/roze kleur en de heerlijke smaak aan zalmforellen. Waar forellen ook gek op zijn: Jonge visjes. In de forellenkwekerijen worden dus ook vispellets gebruikt, Jullie raden het al…… Soms liggen de antwoorden simpel. 

 

Ik heb dus in Denemarken alleen maar met Berkley Crustacea en Berkley fish pellets Powerbaitdeeg gevist en echt waar, niks anders! Dit was een succesformule. En vol trots kan ik zeggen dat ik een mooi aantal kanjers heb gevangen variërend van 2 tot maar liefst 5,6 kilo! Naar mijn mening kon het niet anders zijn dat dit mijn succesformule was waardoor ik een mooie visvakantie had. Zelf ben ik overtuigd en hebben deze twee unieke soorten powerbaitdeeg net zoveel waarde als knoflook powerbaitdeeg.

Ik zou zeggen ga naar forelshop.be en probeer het uit. Ik ben ervan overtuigd dat deze twee smaken het goed doen. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik denk dat deze smaken snel een plekje krijgen in uw powerbaitdeeg assortiment!

 

om naar product in shop te gaan, klik op (crustacea) of (fish pellet)..

Groeten,

 

Fulco Wijnands

©Promoteam forelshop.nl