TUBERTINI EVOKE 3000MT...

Ditmaal eens een 3000 serie in handen genomen. Normaliter werk ik met max. 2000fd series, maar wilde eens een hogere proberen. Zoals wij van Tubertini kunnen verwachten is dit ook weer zo’n eyecatcher.. het oog wil ook wat natuurlijk.. pluspunt.

 

Bij het open- en dichtklappen van de lijnbeugel merk je al dat het om kwaliteit gaat… alles gaat degelijk. Hij is wel iets zwaarder dan de 2000MT, maar ná een tijdje inwerpen en draaien merk je het niet meer… alles loopt lekker soepel en heel zachtjes een akoestisch signaal als een vis aan de slip trekt.. deze slip kan veel meer hebben dan de 2000; 5 kg… zo kan je goed bezig gaan met de grote zalmforellen of natuurlijk andere vissoorten van gewicht.. Zeer soepel, robuust en betrouwbaar dankzij de mechaniek en de 5+1-lagers op de punten van de grootste wrijving en oneindige anti-reverse. 

Deze serie molens zijn nieuw in het assortiment in 2016. Deze veelzijdige high performance molens zijn uitgerust met 5+1 lagers. Geschikt voor velerlei type visserij, zowel zoet als zout water. 

- Ratio: 5.1:1

- lijncapaciteit (mm/m): 0.185-170m / 0.235-105m

- slipbelasting: 5.0 kg.

- gewicht: 287 g.

- lagers: 5+1

 

Strak design, versterkt door de superlicht Match aluminiumspoel, en de CNC crank voor de Evoke-serie, ontworpen voor de meest voorkomende vistechnieken zoals spinnen, bolognese, feeder zowel zoet en zout water. 


om naar product in shop te gaan, klik hier..

 

Great value for money…

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl