6e wedstrijd Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 15 oktober 2016

Vandaag was de 6e wedstrijd van Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 2016. 

De Trout Serie A staat garant voor spektakel, ambiance en brengt forelvissers van alle landen samen. Laat hen ervaring delen en daardoor ontstaan veel nieuwe vriendschappen. 

Al vrij vroeg kwamen de eerste deelnemers al aan uit Nederland, Duitsland, Wallonië en Vlaanderen om deel te nemen aan de Forelshop Trout Cup serie A-Belgium. Met een deelnemersaantal van 45 was het echt wel reuze druk. Ieder was druk bezig zijn visgerief (!) in orde te maken. Nadat een ieder zich had gemeld en betaald, ging de loting van start. Onze DJ (Luc Bonne) was deze keer niet van de partij, en moesten het doen Geert van Win die af en toe een muziekje over de vijver deed galmen en gaf het startsein… het begin van wederom een spektakel! De forellen werden in snel tempo links en rechts afgevangen… super! 

 

Om 12 uur werden de hongerige maagjes gevoed. wij konden kiezen uit diverse menu's.. super!

 

De wedstrijd verliep in een ontspannen sfeer en daar wij in een bos afgelegen lagen, hadden wij enkele toeschouwers die het het spektakel aanzagen.. de weergoden waren ons in deze dag goed gezind...  en konden wij genieten van de zon. 

Hierbij willen wij nogmaals de sponsoren bedanken, want zonder hen zou dit topevenement niet mogelijk was.

Ik wil ook even stilstaan bij de organisatie van dit spektakel en een woord van dank richten aan de Belgische Forelvisser federatie, alsook de leden van Team Forelshop.be. Zij zorgen er toch maar weer voor, buiten hun eigen werk, dat de wedstrijden, opbouw van shop, plaatsen van plaatsnummers, banners enz. perfect geregeld is. Chapeau!

 

 

Oxford Belgium, Berkley, Tubertini, TFT Belgium en TFT Duitsland, Tackle Max, SAGIP, Mauri Bikes, AG Intex, Reclamemaker.be, Driesen & Thijs vof, vancoillie plastics en uiteraard ForelShop.be. 

 

Op naar de laatste wedstrijd “Forelshop Trout Cup serie A-Belgium 2016” en wel 12 november op forellenvijvers Sint Martin te Dilbeek, waar alle finalisten gaan strijden! the Big Finale..!

 

Belooft een groots spektakel te worden!

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl