Monte Carlo winterjas van Tubertini

De herfst is gevallen, straks staat de winter voor de deur. Nu al, merken wij dat de kou en de nattigheid zijn intrede doet. Voor veel vissers gaat het verblijven aan de waterkant gewoon door. Om het visplezier te behouden en vol te houden is het goed om een jas te hebben die warm zit en daarnaast een goede bewegingsvrijheid geeft. Huis Tubertini heeft een multifunctionele winterjas op de markt gebracht die goede mogelijkheden biedt om het verblijf aan de waterkant aangenaam te maken.

De Monte Carlo winterjas is een jas die gemaakt is van stevig Nylon. De buitenkant is voorzien van twee insteekzakken aan de onderkant en op de borstpartij twee zakken, waarvan er een geschikt is voor de mobiele telefoon. De mouwen zijn voorzien van verstelbare manchetten. De jas is voorzien van een rits en drukknoppen. Op de borst het Tubertini logo geborduurd. Aan de veiligheid is ook gedacht aan de zijkant en op de manchetten zijn dunne strookjes (bescheiden) reflectiemateriaal aangebracht. Tevens is in de kraag een capuchon opgeborgen, en in een handomdraai kan deze uitgevouwen worden… en weer simpel terug opgeborgen kan worden…

 

Kijken wij naar de binnenkant, dan is deze jas voor het grootste gedeelte gevoerd met een heerlijke fleece. Deze fleece laag bevindt zich ook in de nekpartij wat erg comfortabel aanvoelt. Vooral tijdens de koude en nattigheid is de bescherming van de nekpartij erg belangrijk. De binnenkant is uiteraard voorzien van een insteekzak.

Een bijkomstige mooie functie van deze jas is, dat u de mouwen eraf kan ritsen zodat de jas ook als bodywarmer kan functioneren. Kortom een multifunctionele jas die ongetwijfeld veel plezier aan de waterkant kan geven. 

 

Veel warm visplezier!

Fulco Wijnands,

©Promoteam Forelshop.nl