Tubertini Aquatec Regenpak...

 

Het regen- en windseizoen is weer begonnen, en toch willen wij doorvissen maar door de regen en wind blijven veel mensen thuis.

Met het Tubertini Aquatec regenpak is dat eigenlijk helemaal niet nodig want door de technologie die voor dit pak is gebruikt kunnen wij rustig in weer en wind aan de waterkant gaan staan.

Het pak zorgt ervoor dat het water dat ons af en toe door de weergoden wordt geschonken goed buiten blijft en wij zelf niet nat worden met alle gevolgen van dien. 

De jas is voorzien van een opvouwbare capuchon en heeft zes zakken aan de buitenkant en drie aan de binnenkant. De manchetten van de mouwen zijn voorzien van klittenband zodat ook die goed om de huid getrokken kunnen worden en om de taille zit koord waardoor de jas perfect sluitend om het lichaam zit.

Wat ook erg prettig is en ervoor zorgt dat de jas in de warmere maanden van het jaar niet aan uw lichaam plakt, is het meshnet wat aan de binnenkant van de jas zit genaaid.

 

 

De broek is voorzien van twee elastische schouderbanden waardoor hij perfect blijft zitten en de pijpen zijn onderaan voorzien van zowel een rits als mede klittenband waardoor de broek gemakkelijk over uw schoeisel aangetrokken kan worden als de weergoden u verrassen met een stevige bui. Verder is de broek voorzien van 4 zakken waarvan twee met rits en twee met het Tubertini logo erop geborduurd en is natuurlijk ook voorzien van het meshnet zoals bij de jas staat beschreven.

Martin Woning, 

©Promoteam Forelshop.nl