ftm ghost stick set...

De nieuwe ftm ghost stick set, een must have voor elke forelvisser!

Wij kennen het allemaal.. soms zijn er van die momenten dat de forel erg voorzichtig bijt en een sprint neemt zodra er een zichtbare dobber in de buurt komt. Zicht en trillingen, in het water, kunnen op die momenten nadelig zijn.

Wij, als forelvissers weten allemaal dat deze mooie vis ook een onvoorspelbare kant heeft.. plotseling verandert het gedrag en vangen wij moeizaam, of in het ergste geval niks. Wij beginnen met andere montages en proberen alsnog onze forel te vangen. Op dat moment helpt niets.

Sinds een tijdje zorg ik er altijd voor dat ik de ghost stick bij mij heb. Ik moet zeggen, dat deze stick regelmatig mijn dag alsnog tot een succes heeft gemaakt.

Wat is nu een ghost stick? De naam zegt het al. Ghost staat voor spook. De stick is doorzichtig met een minimale weerstand. Op de stick is wel een klein beetje oranje aangebracht zodat hij voor ons te zien is. Maar deze stick is nagenoeg voor de vis 90% onzichtbaar en dat kan net het verschil maken.

De ftm ghost stick is nu verkrijgbaar als set in de Forelshop.be, daarnaast is hij verkrijgbaar in een dobber met een iets bredere bovenkant.

set: https://www.forelshop.be/new-ftm-seri…/…/set-ghost-stick-ftm

dobber: https://www.forelshop.be/new-ftm-serie-binn…/…/ghost--dobber

Succes!

Fulco Wijnands, 

©Promoteam Forelshop.nl