FTM Trout New Generation WALKER sleepdobber..

De Walker dobber is perfect te gebruiken voor het slepend vissen op forel.

Met zijn opzichtige antenne is deze dobber bij ver inwerpen nog duidelijk te zien. Simpelweg op de hoofdlijn schuiven… gummi stopper en 3 tons wartel. Aan einde van onderlijn een klein knijplood bevestigen om het aas op gewenste diepte te krijgen. Op tabel is te zien welk gewicht lood voor welke diepte nodig is en op welke afstand van onderlijn te bevestigen..

De FTM Trout New Generation WALKER sleepdobber is op diverse manieren te gebruiken..

Montage 1

Schuif de dobber op de hoofdlijn, rubber stoppertje en 3-tons wartel. Hieraan knoopt men een onderlijn van ca. 2mtr. Door nu en een kleine knijplood, adhv tabel, op de 2m lange onderlijn te bevestigen, kan je de gewenste diepte instellen.. met deze montage zinkt het aas naar de bodem.

Montage 2

Schuif als eerste een gummi stoppertje op de hoofdlijn, hierna de dobber, gummi stoppertje en 3-tons wartel. Hieraan knoopt men een onderlijn van ca. 2mtr. Door nu en een kleine knijplood, adhv tabel, op de 2m lange onderlijn te bevestigen, kan je de gewenste diepte instellen.. met deze montage blijf je op een vooringesteld diepteniveau. Zo kan je deze ook statisch gebruiken.

adhv tabel kan je de gewenste diepte instellen..

Leverbaar in diverse werpgewichten.

probeer het!

Happy fishing,

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl