Berkley Gulp Alive spray

Berkley Gulp Alive heeft diverse geuren ontwikkeld en deze verpakt in een handige sprayvorm.. erg handig, geen geknoei en geen geur aan je handen… ook kids kunnen dit gebruiken… paar keer aas besprayen en weer inwerpen. Dit goedje in de fles is sterk geconcentreerd, dat een weinig maar nodig is.

Is prima te gebruiken als je kunstaas gebruikt… gewoon om wat meer geur toe te voegen. Werkt prima. Wat ook prima ging was een dendrobena (regenworm) aan de haak en deze besprayen met dit goedje Nightcrawler (aardworm)… inwerpen en in no time beet! Toeval? Nee, daarvoor duurde het veel langer eer er een forel zich meldde.

Deze spray is niet alleen voor forelvissen, maar op baars en andere vissoorten is dit prima te gebruiken..

leverbaar in diverse smaken/geuren..

probeer het eens!

Happy fishing,

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl