Tubertini Ryobi Viral 2000

De nieuwe Ryobi Viral molen is een topper van het Tubertini huis. Nieuwe generatie high quality molens vervaardigd uit NCRT, innovatieve ultralichte materiaal uit koolstof met titanium injectie, waardoor het totale gewicht van de molen met 25% wordt verminderd. 

Door zijn goede werking, licht en soepel indraaien is deze molen bijzonder geschikt voor het forelvissen met de Tremarellatechniek. Tevens ziet deze molen er gelikt uit! De Tubertini Ryobi Viral is bijzonder licht en zorgt zo voor uren moeiteloos vissen. 

 

Daar er meestal gevist wordt met dunne, sterke lijnen en daarbij grote forellen worden gevangen, is een fijn instelbare slip bijzonder belangrijk. De slip van deze molen is gelijkmatig, soepel en zó in te stellen, dat zelfs de grote forellen niet ontsnappen.

Maar niet alléén voor het forelvissen is deze molen geschikt. Zelfs voor spinvissen op baars, snoek en andere roofvissen, is deze geschikt! Vanwege zijn perfecte lijnopwikkeling is deze ook perfect geschikt voor gevlochten lijnen. Geschikt voor het vissen in de binnenwateren en op zee dankzij NCRT (innovatieve ultralichte materiaal uit koolstof met titanium injectie) bestand tegen corrosie en zout.

Tubertini Ryobi Viral 2000 is uitgevoerd met 5+1 lagers, geschikt voor 105mtr. lijn van 0.25mm en weegt 245g. Echt een geschikte molen voor het Tremarella-geweld.

 

een strakke molen voor een redelijke prijs!

 

Happy fishing,

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl