Berkley Mice Tail

Twee klassieke forel vormen, de zalm ei en de forellen worm, werden gecombineerd om deze spannende Berkley Powerbait drijvende Mice tails te creëren. Elke drijvende mice tail is doordrenkt met Berkley's prikkelende Powerbait geur. Verschillende kop- en staartkleuren vormen een contrast in het water.

montage:

1.bijvoorbeeld een berkley cherrywood hd 2.7mtr en aan einde van hoofdlijn een loodkop(jig) ca. 2 gram of een loodmontage met minimale haakgrootte van 4 met lange steel. Neem de mice tail en schuif haak recht door kopje en laat het even verder door staart er weer uit komen!

2.bijvoorbeeld een berkley cherrywood hd 2.7mtr en aan einde van hoofdlijn een schuiflood ca. 2 gram, gevolgd door gummistopper met een 3-tons wartel. Dan een onderlijn, ca. 80cm, met minimale haakgrootte van 4 met lange steel. Neem de mice tail en schuif haak recht door kopje en laat het even verder door staart er weer uit komen!

Bij een aanbeet is het met kunstaas de truc altijd de lijn onder spanning te houden en dan goed aan te slaan..

Het werkt ook heel goed op een lichte jighead (loodkop) op forel en baars.

op verpakking is duidelijk zichtbaar welke mice tail je hebt… meestal ná eenmaal openen van verpakkingen vervliegt de vloeistof/smaak van het kunstaas, maar berkley heeft nu de verpakking hersluitbaar gemaakt… dus kunstaas blijft langer goed!

Leverbaar in diverse kleurcombinaties.. 

https://www.forelshop.be/kunstaas/-589-mice-tail-powerbait/

Lood:

https://www.forelshop.be/tft-materiaal/tft-lood-slim

Haak 4

https://www.forelshop.be/hakenonder…/tft-ftm-haken-wasmotten

video: https://youtu.be/YtCNQxolDVY

Happy fishing,

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl