FTM kniklichtdobber

Voor in de nachtelijke uurtjes of donkere middagen is dit een perfecte dobber om door te gaan waar andere dobbers je in de steek laten.. en dit alleen maar door het gebruik van een kniklichtje ! door eerst dopje aan bovenzijde eraf te halen schuif je aan bovenzijde van de dobber het kniklichtje in.. dan dopje er weer op en het feest kan beginnen.

Montage:

Om de dobber te fixeren, schuif een gummistopper op de hoofdlijn… daarna de FTM kniklichtdobber. Vervolgens een gummistopper.. en dan naar keuze of eerst een gummistopper (om het schuiflood/glasgewicht te fixeren) of het schuiflood/glasgewicht gevolgd door een gummistopper om de knoop op wartel te beschermen. Knoop een 3 tons wartel hieraan…

let wel.. de dobber van 1,5gr kan je met max. 2 gram schuiflood of 3 gram glasgewicht uitloden. Daarboven gaat dobber kopje onder… het gewicht van kniklicht is hierin meegerekend. De dobber van 3 gram uiteraard met iets meer…

en om de nachtelijke uurtjes te kunnen vissen heb je dan ook deze nodig..

https://www.forelshop.be/new-ftm-serie-binn…/…/knicklichtjes

happy fishing,

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl