FTM spotter signal ei

De FTM Trout New Generation Spotter Signal ei is onmisbaar voor montages voor worpen op langere afstanden. De rode kleur van de FTM Trout New Generation Spotter Signal ei is uitstekend zichtbaar voor de visser. De onderkant is zwart en dus onopvallend voor de vis.

Het speciale ontwerp en de uitloding aan de onderkant van de FTM Trout New Generation Spotter Signal ei brengt het aas op lange afstanden en behoeft niet verder uitgelood te worden. Kan in combinatie met een FTM pilot worden gebruikt door net onder het oppervlak van water het aas aan te bieden. Perfect in de zomer te gebruiken als de vis hoog zit.

Montage 1:

Schuif de FTM Trout New Generation Spotter Signal ei op de hoofdlijn, gevolgd door een gummi stopper. Maak aan het einde van de lijn een lus (3-tons wartel is een optie). Bevestig hieraan een onderlijn ca. 2mtr., liefst fluorocarbon, schuif aan onderlijn een FTM pilot.

Montage als volgt.. je schuift één siliconenslangetje vóór de bol op de onderlijn, dan het bolletje en hierna een siliconenslangetje. steek dan het staafje door de bol heen.. om te fixeren zet je aan beide zijden het siliconenslangetje op het staafje. De FTM pilot is variabel in te stellen op het gewenste diepteniveau.

Montage 2:

Schuif de FTM Trout New Generation Spotter Signal ei op de hoofdlijn, gevolgd door een gummi stopper. Maak aan het einde van de lijn een 3-tons wartel. Bevestig hieraan een onderlijn ca. 2mtr., liefst fluorocarbon, schuif aan onderlijn een rattlebol.
Montage als volgt.. je schuift het bolletje op de onderlijn. Om te fixeren schuif je het rattleglaasje in het bolletje. De rattlebol is variabel in te stellen op het gewenste diepteniveau.

https://www.forelshop.be/new-ftm-se…/…/spotter-signal-ei-ftm

https://www.forelshop.be/dobbers/piloot-dobbertjes-geel

rattlebol binnenkort te verkrijgen!!


montagefilmpje: https://youtu.be/22AfBN5qniE

Happy fishing,

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl