Warm aas in koude dagen met thermobox de luxe (verwarmbaar)

Elke visser die in de winter en/of koude dagen gaat vissen, kent het volgende probleem; als je je aasbakje opent, treft je het aas een beetje moedeloos aan en beweegt niet echt optimaal. Eigenlijk tref je ze levenloos aan en als je deze aanbiedt aan een forel denkt deze ook van.. eet dat zelf maar op! Nu is er iets waar nu het aas weer helemaal opgewekt en blij van wordt en je ze levendig kunt aanbieden…

Benodigdheden

Thermobox de luxe (verwarmbaar)

Powerbank* of indien niet voorradig Warmtepads (handwarmer)

Wasmotlarven (of ander levend klein aas)

Wat je nodig hebt is een thermobox die aangesloten dient te worden aan een powerbank. Deze zorgt ervoor dat het verwarmingselement zó opwarmt dat de wasmotten of ander levend aassoort er lekker warmpjes bijzitten.

Ná een tijdje, ca. 10 minuten, worden ze levendiger en kan je ze aanbieden aan de forel (of andere vissoort). Bijkomend voordeel is dat het aas ook iets steviger wordt en beter gehaakt kan worden. 

en mocht de powerbank leeg raken (of vergeten mee te nemen)… kan je nog altijd een warmtepad toevoegen.. Voor de juiste werking van een warmtepad, de gebruiksaanwijzing hiervan goed volgen.