Tubertini Prestige Evo Trout model 2018

De nieuwe Prestige Evo Trout van Tubertini imponeert niet alleen met zijn opvallend ontwerp. Zijn veelzijdigheid op het gebied van het moderne forelvissen laat niets te wensen over. Met 9 verschillende hengels omvat het de complete Tremarella-, en tevens de Bombarda-sektor.

 

Voor de modellen 00/0/1/2/3 en 4 is de afstelling van de werpgewichten zo nauwkeurig dat het mogelijk is de montages in stappen van 0,5 g te monteren. Het zijn loodkettingen en glasveerkettingen, maar ook dobbersets vinden het juiste gebruik bij deze modellen. Zelfs kleinere bombetta’s of sbirulino’s kunnen gemakkelijk op deze hengels worden gemonteerd.

De modellen 5/6 en 7 bieden de ervaren bombetta- en Sbirolinovisser de mogelijkheid om nog meer succesvol te vissen op grotere meren.

 

Door het versterken van onderdelen 2 en 3 van de oude prestige elite, mede de hedendaagse facelift, belooft dit model het nieuwste genot van de modernste technologie!

https://www.forelshop.be/tremarella-hengels/tft-tubertini-prestige-trout035793

 

Binnenkort leverbaar bij forelshop.be

 

Happy fishing,

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl