Lepeltje, lepeltje… nee, SPOON-fishing

DE nieuwe trend voor forelvissen

Deze trend is afkomstig uit Japan, waar deze speciale spoons al geruime tijd actief zijn. Forel SPOONS zijn een super-catchy aas, vervaardigd uit diverse metalen, kleuren en vormen.

De forel spoons hebben een zeer speciale en slanke vorm die een adembenemend loop in het water nemen. Zelfs in de afzinkfase heeft dit aas een enorme lokkracht. Door de vele variabele gewichten is het mogelijk om op allerlei waterniveaus te bevissen.. bijv. lichte spoons voor oppervlaktebevissing, middenniveau en diepteniveau..

SPOON-spinning heeft zich verspreid over diverse landen. In sommige landen/forelvijvers wordt het (nog)niet toegestaan, maar begint steeds meer in trek te komen. Het is weer eens iets anders, maar zeker niet vervelend!

(!)Deze spoons, samen met de FTM Virus Spoon XP 5 2,40m 1-6g, gaan we binnenkort uitgebreid testen. De resultaten hiervan publiceer ik zo spoedig mogelijk… maar je hoeft hier uiteraard niet op te wachten.. kijk gerust in de shop en probeer ze ook uit!! Succes en veel fun. Is weer eens iets anders dan het “gewone” forelvissen!!

https://www.forelshop.be/lepeltje-t-spoon/

happy spooning,

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl