FTM New Generation Spoontas

Ideale tas voor transport en opslag van kleine kunstaas zoals wobbler, blinkers, spoons en micro-shads. Ze kunnen eenvoudig in de schuimplaten worden opgehangen. 

De binnencompartimenten zijn geschikt voor het opbergen van onderlijnpakjes, onderlijnmateriaal of wartels en snaps. De tas is uitgerust met een karabijnhaak voor eenvoudige bevestiging aan de riemlus.

 

De FTM New Generation Spoontas is speciaal ontwikkeld voor de duidelijke opslag van spoons. Geen losse spoons e.d. in de viskoffer, die je verrassen zodra je iets in je koffer wilt pakken. Vooral bij een toernooi is het belangrijk om de spoons snel en duidelijk te houden om zo snel mogelijk te kunnen aanpassen aan de gegeven situaties door verschillende spoons te veranderen.

 

Het waterafstotende oppervlaktemateriaal zorgt ervoor dat de inhoud beschermd is tegen spatwater. Het hoogwaardige materiaal en de algemene structuur maken de portefeuille stabiel en impactbestendig. In deze praktische FTM New Generation Spoontas kunnen spoons, spinners, wobbler, twister en andere aasjes veilig en heel duidelijk opgeslagen worden.

De FTM New Generation Spoontas kan gemakkelijk en snel worden geopend en gesloten dankzij de ritsen. De haak wordt eenvoudig in het speciale neopreenschuimmateriaal gehaakt en is dus beschermd tegen beschadiging. Tussen de afzonderlijke sectie bevindt zich folie, dat verhinderd dat de spoons tegen elkaar wrijven.

 

In de vele secties van de FTM New Generation Spoon-portefeuille kunnen veel spoons en andere aasjes op elk moment worden aangehaakt.

In de twee praktische zakken is ruimte voor extra accessoires zoals wartels, haken, springringen en snaps.

 

Door de spoons naast elkaar te hangen houd je het optimale overzicht en heb je het gewenste aas snel bij de hand. Op het water kunt u snel het aas veranderen zonder lang zoeken.

Dankzij de praktische karabijnhaak kan de FTM New Generation Spoontas aan de riem of op een andere locatie worden bevestigd. Afmetingen 19x13x5 cm.

 

https://www.forelshop.be/lepeltje-t-…/tango-spoons/spoontas-

 

happy spooning,

 

Ron Rothuis,

©Promoteam Forelshop.nl