FTM Professioneel Wedstrijdnet

Ik heb er regelmatig last van en u vast ook, je krijgt beet en landt de vis snel in het net, maar dan begint de ellende. Je wilt de vis snel pakken en onthaken om weer snel verder te kunnen vissen maar de forel heeft daar totaal geen zin in en spartelt vrolijk rond in het net. Je grijpt links en rechts om je heen maar de forel laat zich niet zo makkelijk pakken met een hoop ergernis tot gevolg. Het FTM Professioneel Wedstrijdnet maakt daar een eind aan.

 

Door zijn slimme vormgeving valt de vis in een dusdanige positie dat hij of zij geen kant meer op kan.

De forel is nu makkelijk te pakken en te onthaken. Het net heeft een aluminiumframe met zijn 100% nylonnet, is superlicht en nagenoeg onzichtbaar voor de vis zodat deze niet of nauwelijks schrikt bij het scheppen.

Het net heeft een maaswijdte van ongeveer 1,5 centimeter en door de 100% nylon waarvan het net is gemaakt, blijft de haak er niet in vast zitten als deze losraakt van de vis.

 

Een ideaal schepnet voor de wedstrijdvisser dus, maar zeker ook bij de gewone recreant zou hij ook zeker niet misstaan aan de waterkant.

 

Link naar de shop: 
FTM professioneel wedstrijdnet

Veel plezier aan de waterkant,

 

Martin Woning,

©Promoteam Forelshop.nl